Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Couturesjaals voor de zomer

Door Michael op 11.03.2011

Monsieur-Maison-Couturesjaals-SS2011-Belmodo.tv-1 Monsieur-Maison-Couturesjaals-SS2011-Belmodo.tv-4

Deze zomer heb je geen enkel excuus om niet stralend voor de dag te komen. Want de voorbije weken kon je al een heleboel zomercollecties checken op Belmodo.tv Om die outfit af te maken kan je perfect aan de slag met een sjaal van Monsieur Maison. Yes, Belmodo.tv spotte het merk vorig jaar al tijdens de persdagen in Antwerpen.

Monsieur-Maison-Couturesjaals-SS2011-Belmodo.tv-2 Monsieur-Maison-Couturesjaals-SS2011-Belmodo.tv-3

Monsieur Maison staat voor couturesjaals met een verhaal. De sjaals zijn prachtige patchwork creaties van Emmanuel Demuynck. Hij gaat op zoek naar geschikte stoffen van haute couturehuizen als Givenchy, Chanel, Léonard of Versace. Verschillende stoffen, verschillende kleuren worden allemaal door elkaar gebruikt tot 1 couturesjaal. 

Voor deze zomer liet Emmanual zich inspireren door sterke, eigenzinnige vrouwen & mannen uit de '80's. Denk Madonna, Bianca Jagger, Debbie Harry, Jerry Hall en Boy George. Prominent aanwezig zijn strepen samen met veel geometrische lijnen. De sjaals zijn niet goedkoop maar wel een investering. De prijzen variëren van €300 tot €400. Belangrijk detail; alle sjaals worden gemaakt in Belgische ateliers.

Monsieur Maison kan je kopen bij o.a. Haleluja in Brussel & De Rop in Beveren.

page loaded