Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Clio Goldbrenner bags

Door Michael op 03.03.2011

Clio-Goldbrenner-SS2011-Belmodo.tv-1
Clio-Goldbrenner-SS2011-Belmodo.tv-3 Clio-Goldbrenner-SS2011-Belmodo.tv-4

Aan accessoires heb je nooit genoeg ... aan handtassen zeker niet! Ze moeten handig zijn, veel kunnen meesleuren én vooral er mooi uitzien. Een simpele doordeweekse outfit kan je namelijk laten knallen door een superstuk van de afdeling handbagage mee te slepen. Slepen? No worry met de bags van Clio Goldbrenner wordt het een plezier!

Clio Goldbrenner brengt haar allereerste zomercollectie handtassen uit. Clio is 25 jaar en heeft een diploma Economie op zak. Gebeten door de modemicrobe, ervaring bij een internationaal luxecosmeticabedrijf én geruggesteund door haar moeder Sissi Kolins waagt ze de stap. Haar ouders hadden vroeger hun eigen accessoirelijn dus Clio heeft het zeker niet van vreemden.

Het Belgische brand kreeg Clio's eigen naam maar het merk is eigenlijk écht een resultaat van moeder & dochter samen. In de Griekse mythologie is Clio een muze. Daarom is elke tas genoemd naar een muze. De naam van elke muze is geïntegreerd in het leder aan de binnenkant van elke tas. De familienaam Goldbrenner verwijst dan weer naar de sterke reputatie die haar voorouders hadden als goudsmeden. Daarom ook de subtiele gouden toets in elk design.

Clio-Goldbrenner-SS2011-Belmodo.tv-2

Voor de zomercollectie 2011 mag je rekenen op bags als Terpsichore, Erato, Clio & Euterpe. Denk glamour zonder te overdrijven. Ultravrouwelijke modellen die je als een échte muze doen voelen. Prijzen variëren tussen €70 en €350. De handtassen van Clio Goldbrenner kan je kopen bij o.a. A Suivre in Gent.

www.cliogoldbrenner.com

Wil je nog meer jonge Belgische talenten spotten? Check dan zeker het Belmodo.tv-artikel Jonge Belgische talenten gesignaleerd

page loaded