Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Club ‘Destination Sun’ Med

Door Tiany op 01.03.2011

Club Med bestaat inmiddels 60 jaar en stilletjes aan vraag ik me af ' where was I half of that time'? Want de inmiddels wereldbekende formule van all-in, pretty hot spot en sports & funwerd me voor het eerst een jaar geleden voorgeschoteld... 

Vandaag ben ik dus 1 jaar na datum toe aan een coupe champagne om mijn intrede in de wondere wereld van Club Med te vieren... en eerlijk waar ik kan inmiddels spreken van een verslaving of wordt na een tijd 4 keer per jaar 'Club Medden' aanzien als normaal? smile

Sun, Shops en Supersize me

Ik ben een grote fan van de States omdat werkelijk alles larger than life is, mijn bezoekje aan Club Med Sand Piper was dan ook kort samen te vatten als een geweldige trip met de ideale combinatie van shops, rust, dagen onder de zon, heerlijke meals, cocktails en veel waterpret met de mini me's...

club-med-party-05

club-med-party-07

Destination Exlusive

Club Med Sinai Bay is werkelijk een verborgen parel aan de Rode Zee. Een compleet dorpje in een verborgen baai waar je kan genieten van luie dagen onder de zon, af en toe pootje baden tussen de vissen en weldoende massages, facials en bodyscrubs. Brand new in het assortiment van clubdorpen en werkelijk prachtig gedaan... ideaal ook om als mama & papa tot rust te komen en te genieten terwijl de oogappeltjes geanimeerd werden in de mini club. 

club-med-party-06

club-med-party-10

Tequila Sunrise

You want action & fun? Dan raad ik toch een bezoekje aan Yucatan-Cancun-Mexico. De ideale combi van watersporten, heerlijke cocktails en feesten op de Mexicaanse vibes. Tot rust komen is niet meteen aan de orde, maar hey dat hoeft nu ook niet altijd zo te zijn. Ook een aanrader zijn de trips naar de Mexicaanse markten waar je kan onderhandelen over kleurrijke jurkjes, zilveren juwelen, geweldige leren laarzen en sombrero's.

mexico-04

mexico-03

1001 Nachten

De Riad in Marrakech blijft ook onvergetelijk, niet alleen omdat Marrakech zo'n geweldig en levendige stad is waar je ten volle kan genieten van de markten met hun 1001 geuren en kleuren, maar ook omdat je temidden van de drukte helemaal kan chillen in een fantastisch decor.

club-med-party-09

club-med-party-08

club-med-party-01 club-med-party-02

Ondertussen ben ik weer nieuwe Club Med plannen aan het smeden, want blijkt dat ze dorpen hebben in de meest tot de verbeelding sprekende plekken ter wereld... keep you posted over mijn verdere escapades naar de zon... 

page loaded