Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Katy Perry Pops it Now

Door Michael op 28.02.2011


Niemand minder dan popzangeres Katy Perry is de nieuwste ambassadrice voor het juwelenmerk Thomas Sabo. Afgelopen weekend mocht ik naar München om er kennis te maken met La Perry. Tijdens een intieme persconferentie deed ze uit de doeken waarom ze verzot is op de Charm Collection en alles wat Thomas Sabo is. Achteraf werd de internationale pers ook nog uitgenodigd op de Pop Now party in ware Thomas Sabo stijl. 
Katy zag er stralend uit en iedereen vond ze trouwens veel magerder tonen dan voorheen. Allicht is de zware tournee waar ze momenteel mee bezig is de reden. In ieder geval zag ze er prachtig uit volledig afgewerkt natuurlijk met juwelen van Thomas Sabo. 

Grote baas Thomas Sabo zag Katy in 2009 in Berlijn als host van de MTV European Music Awards. Sabo zag in Katy de ideale ambassadrice voor zijn juwelenlabel. Volgens hem is Katy een artiest met nog een hele carrière voor haar. Ze is het gezicht van de 3 verschillende Thomas Sabo lijnen omdat écht elk juweel bij haar past.

Katy Perry is de nieuwste ambassadrice van Thomas Sabo Sterling Silver, Watches & Charm Club Collections sinds januari 2011. Tijdens alle officiële events zal zij Thomas Sabo dragen.

"Thomas Sabo zijn supertoffe juwelen. Ik vind ze zeer schattig en ze passen perfect bij mij. Ik ben een meisje en dus automatisch verzot op juwelen. Ik heb mijn eigen Charm Bracelet volledig zelf samengesteld. Elke charm staat voor iets uit mijn leven. Vroeger ging ik altijd op zoek naar vintage bedeltjes. Het is gewoon heel leuk om iets te personaliseren. Een Charm Bracelet is een soort memory book", aldus Katy Perry.Katy Perry in volle ornaat tijdens de persconferentie (boven links & rechts). Elias van PR-kantoor Sumo (links onder) & Glam*It-collega Elspeth Jenkins (rechts onder).

Kate Perry & big chief Thomas Sabo (links). Thomas Sabo, Katy Perry & Creative Director Susanne Kölbli met Thomas Sabo's vrouw Luz-Enith Sabo (rechts).
Thomas Sabo feest in stijl! Het rodeloperevent mocht meer dan 1500 gasten verwelkomen waaronder tal van Thomas Sabo people, 180 internationale journalisten en een hele resem Duitse celebrities. Pretty people invited by Thomas Sabo. Een kort overzicht:


De Duitse muzikant Jan Delay is big in Duitsland en mocht de party op gang brengen. Voor ons onbekend maar razend populair in zijn thuisland. Nadien mochten alle genodigden dansen tot in de late uurtjes op popmuziek natuurlijk. 

www.thomassabo.com

Check ook het Belmodo.tv-artikel Katy Perry kiest voor Thomas Sabo. Ontdek hier Katy Perry's Thomas Sabo favorieten.

page loaded