Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lady "video" Gaga

Door Michael op 24.02.2011

Lady-Gaga-Vogue-Supreme-Belmodo.tv-1 Lady-Gaga-Vogue-Supreme-Belmodo.tv-2

Lady Gaga hield in november vorig jaar halt in Antwerpen in het Antwerpse Museum voor Schone Kunsten. Check het Belmodo.tv-artikel Lady Gaga strikes a Belgian pose. Ondertussen kan je ook de supertoffe video bekijken die Vogue draaide backstage. Ontdek hoe onze eigenste Haider Ackermann de diva bijstaat om zijn creaties aan te trekken voor de fotoshoot.

Nog meer fotoshootnieuws als het gaat over Lady Gaga want de popster ging poedelnaakt voor de lente- en zomereditie van het magazine Purple. Haar borsten verbergt ze achter een skateboard van Supreme of een Supreme handtas. Fotograaf van dienst is Terry Richardson.

Genoeg videomateriaal dus om ff een pauze in te lassen! Enjoy.

page loaded