Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jogg-Jeans by Diesel

Door Michael op 24.02.2011

Jogg-Jeans-Diesel-Belmodo.tv-1 Jogg-Jeans-Diesel-Belmodo.tv-2

Kijk, met sommige dingen kan het 2 kanten uit. Zo ook volgens mij met de jogg-jeans van Diesel. Tijdens de Berlijnse modebeurs Bread & Butter introduceerde Diesel de zogenaamde jogg-jeans. Een kruising tussen een jogging en een jeans. Twee essentiële stoffen van casual wear met elkaar gecombineerd; denim en sweat.

Jogg-Jeans-Diesel-Belmodo.tv-3 Jogg-Jeans-Diesel-Belmodo.tv-4
Jogg-Jeans-Diesel-Belmodo.tv-7 Jogg-Jeans-Diesel-Belmodo.tv-8

De jogg-jeans zal worden verkocht voor mannen én voor vrouwen. Verkrijgbaar in de Diesel stores vanaf juli 2011.

Jogg-Jeans-Diesel-Belmodo.tv-5 Jogg-Jeans-Diesel-Belmodo.tv-6

Dus ofwel wordt de jogg-jeans binnenkort hét fashion item bij uitstek voor échte fashionista's en arty farty people. Maar de kans is allicht groter dat er binnenkort een soort Snooki, Britney, Lindsey Lohan, Octopussy Mom of zatte Christina met de jogg-jeans in jouw straat de longen uit haar lijf perst tijdens haar maandelijkse trainingssessie. Maar ok, ik beken misschien wil ik ze toch eens proberen omwille van de zachtheid ... maar dan wel binnenshuis. grin

www.diesel.com

page loaded