Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo.tv @ London Fashion Week pt 1

Door Patricia op 23.02.2011

Aanvankelijk stond er niet al te veel op mijn programma voor London Fashion Week, maar de laatste twee dagen spendeerde ik with a little help from my friends dan toch met een live catwalk voor mijn neus. Reactie na twee dagen heen en weer fietsen, rennen, rijden en sporen van de ene naar de andere kant van Londen? Ik kan niet geloven dat er mensen zijn die dit een hele maand lang doen. Het verslagje van mijn eerste namiddag!

lfw12

Michael Van Der Ham

Michael Van Der Ham was aan zijn tweede show toe dit seizoen. Aangezien zijn huidige zomercollectie met patchwork jurken in zachte kleuren bijzonder in de smaak viel kreeg hij de zware taak toebedeeld om zichzelf te overtreffen. Michael verraste dit seizoen en opende met kleurige silhouetten in fluweel. Hoewel de eerste modellen in één kleur de catwalk opgestuurd werden bleef de ontwerper trouw aan patchwork, en later in de show zagen we de mix van patronen en stoffen terugkeren in knitwear en jassen, nieuwe elementen in zijn collectie. Verder waren er referenties naar verschillende decennia. En ik ben altijd wel te strikken door een vleugje nostalgie. Een kleurrijke collectie met een moderne feel die vooral zeer draagbaar oogde.

LFW1 LFW2

LFW4 LFW5

LFW14

LFW3
Legertje fotografen

LFW7
De Alexander Wang bag & schoenen van lovely Miss Alex.

Todd Lynn

Todd Lynn koos voor neutraal. In zijn kleurenpalet, that is, niet in zijn tailoring. Die deed denken aan Haider Ackermann meets Martin Margiela, maar dat is misschien de Belg in mij die spreekt. Zwart, beige en aardetinten werden enkel doorbroken door een flinke scheut rood -prominent aanwezig op LFW- maar er werd vooral gespeeld met een mix van leer, knitwear en bont. Dit laatste hoeft voor mij niet, maar wie een stevige basic zoekt met futuristische allures is bij Todd Lynn volgend seizoen aan het juiste adres!

LFW6

LFW8

DSC_1089

lfw13
Wazige foto met een kleine toets rood.

DSC_1101

Deel 2 van Belmodo goes LFW verschijnt later vandaag nog online.

page loaded