Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blake Lively neemt de Manolo’s van Carrie Bradshaw over

Door Tiany op 21.02.2011

Rumor has it, dat niemand minder dan de beeldschone Blake Lively -nu al gedoodverfd fashion icoon- de rol zal spelen van Carrie Bradshaw in de volgende Sex and the City. Producer Michael Patrick King heeft laten weten dat hij van plan is The Carrie Diaries te verfilmen, ook wel gekend als wat vooraf ging aan het leven van Carrie voor de avonturen in The Big Apple. Je begrijpt meteen waarom SJP haar Manolo's moet inleveren. Hoe goed geconserveerd de 45-jarige actrice ook blijkt te zijn, ze kan nog onmogelijk in de huid van een tiener kruipen en die rol wil Michael Patrick zeer graag laten invullen door Lady Lively. Wij zijn erg benieuwd en houden jullie op de hoogte van de verdere SATC ontwikkelingen. 

blake_lively_carrie_bradshaw-01  

page loaded