Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Topshop welkom in België

Door Angelique op 20.02.2011

Afgelopen week deed het überpopulaire Topshop eindelijk zijn intrede in ons land. Adres nr.1 waar het Britse toplabel bij ons arriveerde, is het Brusselse Hunting and Collecting. We zijn grote fan van Topshop én de conceptstore in de Karthuizerstraat. Dus konden we niet weerstaan aan de obsessieve drang om meteen de collectie te gaan besnuffelen en te betasten. 

H_C_topshop4 H_C_topshop3
H_C_topshop6 H_C_topshop5

Why you need some Topshop

Conclusie? Je moet absoluut zelf zeker gaan zien. Supercoole shoes, erg mooie accessoires als zomer handschoenen, strohoedjes, bloemenpanty's enz... Een erg goede selectie voor een total look. En niet te vergeten daar bovenop Topshop is superbetaalbaar.

H_C_topshop1 H_C_topshop2

Naast namen van eigen bodem als Sandrina Fasoli, shop je dus vanaf nu bij Hunting and Collecting een mooie selectie Topshop stuks.

Gespot: live blogging

H_C_topshop_elle2 H_C_topshop_elle1
Onze goede elle.be vrienden, Geoffroy (Elle Belgique) & Laure (Elle België) en hun team waren al een hele week live aan het bloggen vanuit de Hunting and Collecting etalage.

Nog meer Topshop...

Topshop kan je binnenkort ook scoren bij onze andere favoriet uit Antwerpen Ra.

Nog meer Karthuizerstraat...

Meer info over Hunting and Collecting vind je hier in onze shops rubriek nationaal. En check zeker onze videoreportage in episode 11, waarin Tiany je meeneemt naar haar favoriete plekken van de Karthuizerstraat.

page loaded