Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ik wil: Anya Hindmarch shopperssss!

Door Lies op 19.02.2011

1

Anya Hindmarch is geen nobele onbekende in de modewereld. De Britse maakt al jaren prachtige handtassen onder haar eigen naam, en bevestigt haar talent jaar na jaar. Modebewuste celebs als 'The City's' Olivia Palermo, Amber Le Bon en Sienna Miller worden dan ook vaak gespot met Hindmarch's nieuwste juweeltjes aan de arm. 

Hindmarch's designs staan bekend om hun schoonheid, kwaliteit, en tijdloosheid. Maar sinds een tijdje maakt de ontwerpster nu ook een wat ludieker zijsprongetje. Met de 'Bespoke'-serie brengt ze leuke shoppers aan de man (of eerder vrouw) waarop een leuke foto afgebeeld staat. Die kan je eventueel ook zelf kiezen.

2 3

5 4

Het Bespoke-project stelt je in staat allerlei Hindmarch-stuff te personaliseren. Een mooi project, waarmee Anya hoopt dat de fashionista's van vandaag investeren in persoonlijke accessoires, die ze later aan hun dochters en kleindochters kunnen doorgeven.

De Anya Hindmarch Bespoke Shop vind je in London, en binnenkort ook online, you e-shoppers!

page loaded