Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Swatch addiction continues

Door Tiany op 18.02.2011

Een deel van mijn maandloon heeft wederom een nieuwe bestemming gekregen en neen, het gaat niet om mijn spaarrekening... helaas beschik ik niet over de spaarzame kwaliteiten waar de rest van de Belgische bevolking wél goed in schijnt te zijn. Dus laat ik bij deze The Swatch Company alvast weten dat ze zich mogen verheugen op een deel van mijn budget smile  

Sinds de Zwitsers onlangs de Color Codes lanceerden ben ik he-le-maal in de ban van het iconische horloge uit mijn tienerjaren, remember the Pop Swatch? En om mijn verslaving nog meer aan te zwengelen pakt Swatch nu ook uit met de zogenaamde Lady Collection. Lees: Swatch meets extra lang bandje dat 2x om de pols gewikkeld wordt en verkrijgbaar is in 10 suikerzoete pasteltinten. Très Hermés double tour maar dan wél very betaalbaar, dus ons hoor je niet klagen. Integendeel, ik heb het op dit moment ontzettend moeilijk en weet weer niet wat kiezen. Misschien dan toch maar gaan voor de voltallige collectie, kwestie dat ik de kleurtjes kan assorteren met mijn volledige zomergarderobe...niet?!

swatch_the_lady_collection_01

swatch_the_lady_collection_04

Nog meer nieuws van het Swatch front (alsof de Jeremy Scott collectie niet voldoende was), want naast The Lady Collection zijn er nog de Colour Code wrap-armbanden in felle must-have kleurtjes. Gewoonweg adorable en zeer schappelijk van prijs (all yours for € 20!)

swatch_the_lady_collection_02

swatch_the_lady_collection_03

page loaded