Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A Lee Don’t Lie

Door Michael op 18.02.2011

Lee-SS2011-Belmodo.tv-2 Lee-SS2011-Belmodo.tv-8

Denimbrand Lee kiest voor komende zomer resoluut voor de waarheid! Met de slogan " A Lee Don't Lie" willen ze jouw fashion mind veroveren. Het merk is ondertussen 120 jaar oud en gaat terug naar de essentie: integriteit.

Lee is en blijft Lee maar Lee is vooral eerlijke en no-nonsens kleding van hoge kwaliteit. Voor de allernieuwste reclamecampagne mocht fotograaf Terry Richardson zijn toestel boven halen. De beelden zijn volgens mij prachtig en vertellen een diep en belangrijk verhaal. Het Lee verhaal. Een relaas die de drager van het merk helpt een duidelijk imago te geven.

Lee-SS2011-Belmodo.tv-9

Drie slogans vormen de leidraad; "A Lee is washed with your sweat", "A Lee is you" & "A Lee never ages". Naast de nieuwste reclamecampagne kan je ook al een kijkje nemen naar de collectiestukken voor komende zomer. Jeans on jeans wordt hot! Felle kleuren domineren en de so called Daisy Dukes is een must in je garderobe.

Lee-SS2011-Belmodo.tv-7 Lee-SS2011-Belmodo.tv-1
Lee-SS2011-Belmodo.tv-6 Lee-SS2011-Belmodo.tv-5
Lee-SS2011-Belmodo.tv-3 Lee-SS2011-Belmodo.tv-4

Wil je meer Lee stuff zien surf dan naar www.eu.lee.com

page loaded