Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion @ the Grammy’s 2011

Door Michael op 17.02.2011

Het awardseizoen bereikt stilaan zijn hoogtepunt in Lalaland. Volgende week krijg je de Oscars te verwerken maar eerst krijg je nog een blik op alle fashionable people tijdens de Grammy's. Die muziekprijzen zijn uitgedeeld afgelopen zondag 13 februari en dit voor de 53ste keer.

Tot de winnaars dit jaar behoorden o.a. Lady Antebellum voor Record of the Year, Album of the Year ging naar Arcade Fire. Lady Gaga mocht naar huis met de award van Best Pop Vocal Album & Best Female Pop Vocal Performance, Bruno Mars mocht de mannelijke versie Best Male Pop Vocal Performance in ontvangst nemen. Only Girl (In the World) van Rihanna won als Best Dance Recording. La Roux won Best Electronic/Dance Album. 

Iedereen deed z'n uiterste best om als überfashionista the red carpet te bewandelen. Een overzicht graag!

Grammy_s-2011-Belmodo.tv-16 Grammy_s-2011-Belmodo.tv-15

Glee actrice Lea Michele koos deze keer niet voor Oscar de la Renta maar ging voor een zwarte jurk van Emilio Pucci. Zangeres & actrice Jennifer Hudson zag er stralend uit met een veel slanker silhouet in een jurk van Versace. 

v14 Grammy_s-2011-Belmodo.tv-13

Julianne Hough super bekend in de States voor haar veelvuldige overwinningen in Dancing With The Stars koos voor een jurk van Malandrino, Jimmy Choo clutch en Bochic juwelen. Florence Welch van Florence & the Machine is verzot op couture jurken. Voor de Grammy's ging ze dan ook voor een Givenchy jurk met het zwanenmotief. 

Grammy_s-2011-Belmodo.tv-12 Grammy_s-2011-Belmodo.tv-11

Janelle Monae koos voor een glitter versie van de tuxedo. Deze is van de Ralph Laurent Collection. Glee actrice Dianna Agron hielt het eenvoudig zwart. Een strapless jurk van Vivienne Westwood met juwelen van de House of Lavande.

Grammy_s-2011-Belmodo.tv-9 Grammy_s-2011-Belmodo.tv-8  

Nog meer Glee talent met Amber Riley. Amber koos voor een mixed-metallic jurk van Ema Savahl, de ring is van Charles Albert. Glee collega Jenna Ushkowitz zag eruit alsof ze zich volledig liet inpakken met een zwart lint. Afgewerkt met Vhernier juwelen.

Grammy_s-2011-Belmodo.tv-7 Grammy_s-2011-Belmodo.tv-6

Miley Cyrus droeg een lange jurk met animal print van Roberto Cavalli. Juwelen zijn van Ofira. Singer/songwriter Miranda Lambert schitterde in een kleed van Edition by George Chakra Collection.

Grammy_s-2011-Belmodo.tv-1 Grammy_s-2011-Belmodo.tv-25  

Katy Perry liet weten dat ze volledig Armani koos. Ook haar grootmoeder en husband Russell mochten Armani aantrekken. Rihanna verklapte zo goed als bijna haar jurk van de catwalk te hebben gehaald. Het kleed is van de hand van Jean Paul Gaultier.  

Grammy_s-2011-Belmodo.tv-4 Grammy_s-2011-Belmodo.tv-3 v2

Natuurlijk ook heel wat performances op de avond zelf. Rihanna, Katty Perry en Lady Gaga took the stage. La Gaga arriveerde trouwens in een 'ei' op de rode loper. Pas wanneer ze haar nieuwste single Born This Way ging zingen was ze uitgebroed en ging het ei open.

Grammy_s-2011-Belmodo.tv-21 Grammy_s-2011-Belmodo.tv-20  

Desperate Housewives actrice Eva Longoria verscheen in een jurk van Ashi Studio met zwarte pumps onder van Brian Atwood, een clutch van Sergio Rossi en oorbellen van Loree Rodkin. Jennifer Lopez was volledig in zilver outfit met een jurk van Emilio Pucci. Afgewerkt met een kristallen clutch van Daniel Swarovski & Cartier diamanten. De gevaarlijke schoenen komen uit de Louboutin stal.  

Grammy_s-2011-Belmodo.tv-23 Grammy_s-2011-Belmodo.tv-22

Kim Kardashian zag eruit alsof zij zelf de trofee was van de avond. Een kleed van Kaufmanfranco en juwelen van Lorraine Schwartz. Selena Gomez droeg een jurk van J. Mendel met juwelen van alweer Lorraine Schwartz.

Grammy_s-2011-Belmodo.tv-19 Grammy_s-2011-Belmodo.tv-5  

Topactrice Nicole Kidman kwam haar man & Grammy genomineerde Keith Urban vergezellen in een jurk van Jean Paul Gaultier en juwelen van Fred Leighton. Natasha Bedingfield bracht kleur op de rode loper met een prachtig blauw en wit kleed. Designer onbekend.

Grammy_s-2011-Belmodo.tv-18 Grammy_s-2011-Belmodo.tv-17

Heidi Klum scoorde hoge ogen met een jurk van Julien Macdonald. Nicki Minaj was dan weer compleet animal inspired met een outfit van Givenchy. Can you feel the tigger?

Voilà, helemaal up to date en ready voor de Oscars!

page loaded