Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Eastpak & les Belges

Door Michael op 17.02.2011

Eastpak-Artist-Studio-Belmodo.tv-1 Eastpak-Artist-Studio-Belmodo.tv-2 Eastpak-Artist-Studio-Belmodo.tv-8

Eastpak heeft 10 creatieve Belgen aangesproken voor het Eastpak Artist Studio Project. Gaande van muzikanten, dj's tot productonwikkelaars en zelfs een chef-kok mogen een compleet witte Eastpak tas gebruiken als blanco canvas. 

O.a. Dj's Discobar Galaxie en Hermanos Inglesos, chef-kok Jeroen Meeus, grafisch vormgeefster Joëlle Batens, mode-ontwerpster Kid Vanilla en Veronique De Nijs en designers Quinze & Milan. De tassen zijn échte collector items en dragen het exclusieve label Eastpak Artist Studio. De tassen zullen worden geveild en de opbrengst gaat naar het Rode Kruis.

Eastpak-Artist-Studio-Belmodo.tv-7 Eastpak-Artist-Studio-Belmodo.tv-6

De 10 Belgische talenten maken deel uit van een internationale selectie van 77 creativo's. Alle geselecteerden zijn afkomstig uit Europa & Hong Kong. Alle opbrengsten gaan naar lokale goede doelen.

Eastpak-Artist-Studio-Belmodo.tv-3 Eastpak-Artist-Studio-Belmodo.tv-5 Eastpak-Artist-Studio-Belmodo.tv-4

Vanaf vrijdag 04 maart 2011 zullen de Belgische tassen online verkocht worden per opbod. De veiling sluit af op maandag 14 maart 2011. Wil je de ontwerpen live zien? Dat kan vanaf maandag 7 maart 2011 tot vrijdag 11 maart 2011, elke dag van 15:00 tot 18:00 in de Expozone Transit in Antwerpen.

Klik hier voor de veiling!

Klik hier voor meer info over de Eastpak Artist Studio!

page loaded