Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Marc Jacobs zkt. Twitteraar

Door Michael op 16.02.2011

Marc-Jacobs-zoekt-Twitteraar-Belmodo.tv-1

Alert voor de fashion lovers die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Niemand minder dan topdesigner Marc Jacobs is op zoek naar een Twitteraar. Dat staat er te lezen op Marc Jacobs Intl, het twitteraccount van MJ. Wil je de job van expert in sociale media binnen halen? Vergeet dan sollicitatiegesprekken en CV's die je moet opsturen want wil je deze job dan hoef je enkel een Twitterbericht te versturen naar z'n Twitteraccount.

Marc-Jacobs-zoekt-Twitteraar-Belmodo.tv-2

Je hoeft geen achtergrond in de mode te hebben enkel een intelligente tweet te doen. De designer heeft trouwens meer dan 95.000 volgelingen. Een job om serieus te nemen dus. Tweet it to Marc! Ohja hou ons op de hoogte als je binnen bent! grin

twitter.com/MarcJacobsIntl

page loaded