Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Only + Only Play collectie S/S 2011

Door Michael op 15.02.2011

Ook Only kijkt uit naar warmere momenten. De lente- en zomercollectie 2011 van het merk staat bol van jeans, t-shirts met college verwijzingen, leopard prints en stripes. Only brengt zijn nieuwste collectie aan de hand van coole foto's. Retro is nooit veraf maar een grappige noot mag er ook altijd bij. 

Ohh de zomer nog ff wachten ...


Jeans on jeans is totally hot & happening deze zomer! Only springt met veel fun op die trein en steekt bijgevolg veel jeansstukken in z'n collectie. We love!Naast de gewone Only collectie is er ook de Only Play collectie. Ideaal om je helemaal fashionable uit te dossen wanneer je toe bent aan een work out. Fancy t-shirts, korte broekjes of andere trendy topjes. Perfect om die extra calorieën er af te krijgen. Work it!

De collectie is ontworpen met het oog op maximaal comfort. Bewegen is super makkelijk want de kleding is licht, zacht van textuur en makkelijk combineerbaar. Denk zomerse kleurtjes als blauw en groen maar zachte beigetinten ontbreken ook niet.


Voor meer info check www.only.com

page loaded