Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Obsessie van de week: sequins allover!

Door Lies op 14.02.2011

2

Ik heb een nieuwe obsessie and that is no good. Volgens mij heb ik het nu al ongeveer een week vlaggen en dat uit zich in een vermoeiende online zoektocht tot in de vroege uurtjes, I kid you not! Ik zal niet rusten voor ik het gevonden heb: het perfecte, met pailletten overladen shortje, rokje, of shoes.

Blijkt dat ik dit vorig seizoen volledig gemist heb op alle e-shops, want ze waren er, de perfecte sequin items. Maar oh ja, uiteraard volledig uitverkocht ondertussen!

Kijk en huil mee met mij!

9
5 6
7 8
3
1
10 11
4

Ok ok, I'll drop some names!
Overdreven waanzinnige glitter platforms die meermaals terugkeren: Jeffrey Campbell.
Zwarte sequin hotpants: H&M
Zilveren cowboy bootees: Guiseppe Zanotti (Belmodo's Patricia is one of the lucky owners!)
Groene T: Gryphon
Gold Shorts: Ashish
Silver socks: Viktor & Rolf

page loaded