Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Alexa Chung obsessie, het vervolg

Door Tiany op 14.02.2011

Ik ben helemaal verliefd, wat zeg ik...geobsedeerd door Alexa Chung. Als ze morgen ten tonele verschijnt in een plastieken zak, is de kans zeer groot dat ik haar zal proberen te imiteren ook al besef ik dat ik noch de benen, noch het beeldig kopje of de perfect zittende coupe van la Alexa bezit. De Britse schone hangt nog nét niet te pronken op een poster in mijn kamer, maar eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat ik haar very much like op facebook en dat ik dagelijks op zoek ben naar haar whereabouts. Momenteel vertoeft ze in New York, waar ze in de meest waanzinnige outfits (cause the girl's got real style) de frontrows bezet en mij weer doet smelten met haar looks... am I going banana's of is mijn obsessie aanvaardbaar?

Looking gorgeous in een Deyrolle pour Opening Ceremony jurk ( hier te koop) & Prada shoes.

alexa_chung_obsessie-01

Very cute in Carven en check de to-die-for manicure!

alexa-chung-manicura

page loaded