Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

In Kate Moss we trust

Door Tiany op 13.02.2011

We hebben het weer moeilijk dezer dagen... kiezen is écht niet aan vrouwen besteed en zeker niet aan yours truly (vraag het maar aan manlief, die kan het luidkeels beamen). Het is dan ook weer een marteling om geconfronteerd te worden met de nieuwe collectie van Kate Moss voor Longchamp, heeft dat mens dan écht geen geweten? Ze slaagt er namelijk weer in mijn hart in overdrive te laten gaan met haar boho-très-chic tassen die niet ontoepasselijk geshoot werden in het zonovergoten Marokko met La Moss herself als model. Instant wishlist materiaal met collateral bank account damage tot gevolg!

Mijn favoriete bag... deze basket striped canvas tas of zou de witte versie mij beter staan?

kate_Moss_Lonchamp_2011_03 kate_Moss_Lonchamp_2011_02

Looking pretty to the left... the messenger bag by Kate

kate_Moss_Lonchamp_2011_04 kate_Moss_Lonchamp_2011_05

Classy en nog steeds zeer verleidelijk onder de arm van La Moss!

kate_Moss_Lonchamp_2011_01 kate_Moss_Lonchamp_2011_06

page loaded