Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Haleluja pop up store @ Modemuseum Hasselt

Door Michael op 13.02.2011

Modemuseum-Hasselt-Alter-Nature-The-Future-That-Never-Was-expo-Belmodo.tv-54 Haleluja-Shop-Brussel-Belmodo.tv-36

Het Modemuseum in Hasselt ging nog maar net van start met z'n allernieuwste tentoonstelling Alter Nature: The Future That Never Was. Maar er is nog leuk nieuws afkomstig uit het museum. Op zaterdag 2 en zondag 3 april 2011 kan je er terecht voor een pop up store van de Brusselse eco-shop Haleluja.

Modemuseum-Hasselt-Alter-Nature-The-Future-That-Never-Was-expo-Belmodo.tv-8 Modemuseum-Hasselt-Alter-Nature-The-Future-That-Never-Was-expo-Belmodo.tv-65 Haleluja-Shop-Brussel-Belmodo.tv-27

Aangezien de nieuwe expo het ecologische aspect van de mode belicht is de komst van Haleluja geen surprise. De Brusselse store draait rond groene mode. Kleding die op een ecologisch verantwoorde manier gemaakt werd maar wel fashion blijft. Verwacht je aan namen als Christopher Raeburn, Katharine Hamnett, Edun, Goodone, Production Artisanale, Veja, Kohzo en de Freitag Reference Line.

Haleluja-Shop-Brussel-Belmodo.tv-30 Haleluja-Shop-Brussel-Belmodo.tv32

zaterdag 2 april 2011
zondag 3 april 2011
van 10:00 tot 17:00

Modemuseum Hasselt
Gasthuisstraat 11
3500 Hasselt
www.modemuseumhasselt.be

page loaded