Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Linda Farrow Eyewear!

Door Lies op 09.02.2011

1

De zon schijnt nu al twee volle dagen en mijn ogen prikken van al dat licht. Tijd dus om nog eens te investeren in een zonnebril. Mijn gretige ogen zijn gevallen op de ongelooflijk knappe monturen van Linda Farrow, en aangezien zij er door moeten kijken, kan ik niet anders dan gehoorzamen.

Linda Farrow bestaat al sinds 1970, en is sinds de relaunch door Farrow's zoon in 2003, echt niet meer weg te denken uit de modewereld. De grootste ontwerpers en brands staan ongeduldig in de rij om met het iconische eyewear label in zee te gaan. Het Resultaat? Indrukwekkende collabs met Dries Van Noten, Alexander Wang, The Row, Eley Kishimoto, etc. En naast deze collabs is er nog tijd voor projecten met oa Jeremy Scott (de Lady Gaga Mickey Mouse sunglasses), Peter Pilotto, Roisin Murphy en Walter Van Beirendonck. 

Nog wat eerste hulp bij monetaire schuldgevoelens? Here you go:
1. Een Linda Farrow zonnebril is een tijdloze investering.
2. Ooit geldproblemen? Die LF glasses bereiken ooit waarschijnlijk dezelfde vintage status als pakweg een goedbewaarde Chanel. Met pijn in het hart én een flinke bonus doorverkopen dus.
3. Your eyes are important en ze verdienen een luxebehandeling!
4. Die zonnebril is de kers op de taart van elke zomeroutfit and you know it!

Overtuigd? Ik alvast wel smile

3 4
5 6
7 8
10 11
12 9

De succesvolle Jeremy Scott x Linda Farrow samenwerking, gedragen door oa topmodel Natalia Vodianova.


13

2

page loaded