Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Closet Confidentials

Door Tiany op 09.02.2011

Ik beken, mijn kast is toe aan orde, ik zie het bos niet meer door de bomen en bespaar jullie graag de beelden van mijn ontplofte boel. Ondanks de ladingen kledij presteer ik het alsnog te beweren dat ik niets heb om te dragen en vaak word ik 's morgens geconfronteerd met de ene crisis na de andere omdat ik radeloos ben over de gekozen outfit. Ben ik hierin alleen of zijn er nog fashion zielen die om de haverklap heel hun kast over boord willen gooien?

Kledij, schoenen en accessoires zijn heerlijk en ik schijn er maar niet genoeg van te kunnen krijgen. De afgelopen maand heb ik het weer gepresteerd mijn garderobe uit te breiden met weer de nodige kleren en shoes onder het motto... het zijn solden! En hieronder presenteer ik jullie een aantal van mijn befaamde koopjes...

tiany_looks_2011_week4_04 tiany_looks_2011_week4_03

to the left

-Etoile by Isabel Marant pull sales chez net-a-porter

-vintage jurk

-COS ceintuur

-New Look shoes

to the right

-hubby's t-shirt

-Uniqlo blue gilet

-River Island rok

-COS ceintuur

-Mawi necklace sales chez sugarforyourcloset.com

tiany_looks_2011_week4_07

-my favourite sale... Balenciage shoes chez Croccodillo and the many options

tiany_looks_2011_week4_01 tiany_looks_2011_week4_05

to the left (sorry for my look,  I was surprised)

-Vero Moda flower vest

-Vero Moda suède skirt

to the right

-Vero Moda black shirt

-Vila jeans skirt

-Mawi necklace

tiany_looks_2011_week4_02 tiany_looks_2011_week4_06

to the left

-Vero Moda flower blouse

-Vero Moda suède skirt

-Essentiel necklace

-Chloé boots

to the right

-Zara sales sweater

-Dries Van Noten purple skirt

-Wouters & Hendrix necklace

page loaded