Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Step into the powder room

Door Patricia op 03.02.2011

De mode & kortfilms trend kent geen ophouden. Miu Miu gaf aan verschillende vrouwelijke regisseurs de opdracht om de fantasiewereld van het merk te exploreren. Deze serie heet The women's tales en Zoe Cassavetes -dochter van John Cassavetes- is de eerste in rij die haar kortfilm mag lanceren. De locatie is prachtig (Het Claridge's Hotel in Londen), de kledij is prachtig en in theorie is dit een droomcombinatie. Toch doet deze film het absoluut niet voor mij. De traagheid en het gebrek aan een duidelijker plot in combinatie met de shaky productshots storen me mateloos en halen me uit die fantasiewereld die zo mooi had kunnen zijn. Geef mij dan maar grote zus PradaAny thoughts?

Op foto werkt het overigens wel...

MiuMiu-short-movie_ThePowderRoom_2

MiuMiu-short-movie_ThePowderRoom_3

page loaded