Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Onze favo haute couture looks!

Door Lies op 01.02.2011

Vorige week werden in Parijs de haute couture collecties voorgesteld aan de crème de la crème van het internationale modewereldje. Volgens mij hebben de mensen bij Armani, Dior, Elie Saab en co een verkeerd adres, want de uitnodingen zijn nooit aangekomen...strange! smile

Gelukkig is er nog een wereldwijde web, en zo kon ook ik alsnog de nieuwe haute couture kunstwerken aanschouwen. Eerder al zag je de ongelooflijk straffe collectie van Givenchy, maar hier een overzichtje van enkele andere collecties die ook zeer de moeite waren!

Armani Privé

funky hoeden, sterke lijnen en glimmende stoffen maakten van Armani's haute couture collectie een ietwat futuristisch en toch elegant meesterwerkje.

1 3
2 4

Christian Dior

John Galliano leverde een supervrouwelijke collectie af, die je meeneemt naar de fifties, het gouden tijdperk van het Franse modehuis. Ook hier het alomtegenwoordige koraalrood, in combinatie met grijs en beige.

8 9
7
5 6  

Chanel

Uit de Chanel-collectie beklijven vooral de ultralichte, fragiele, ietwat girly looks. Wedden dat Alexa Chung heel binnenkort één of andere rode loper bewandelt in de laatste jurk?

19 21
22 23

Elie Saab

No explanation needed, gewoon het toppunt van elegantie, deze lange chiffon jurken.

10 11
12 13

Jean Paul Gaultier

Niet mijn favoriete collectie, daarvoor is er net iets te veel gaande...maar wel leuke beelden. De 'French Can Can-danseres' die de show afsloot zorgde in elk geval voor hilariteit in de zaal, en de binnenkant vaar haar rok kon ik jullie niet onthouden!

14 15
16 17
18

page loaded