Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Proenza juwelen om van te dromen

Door Tiany op 31.01.2011

Proenza Schouler makes my heart go boom, boom, boom. Ik staar me al langer blind op de weeldige creaties van het Amerikaans duo en sinds kort droom ik dag & nacht van de PS 11 (die helaas een prijskaartje draagt van circa € 1600). De marteling lijkt nog niet gedaan... want afgelopen weekend heb ik de prachtige SS 2011 juwelen collectie ontdekt. Een blik op onderstaande foto's en je begrijpt meteen waarom mijn hartje op hol is geslagen. De to die for armbanden en kettingen kan je scoren via de  proenzaschouler.com site.

proenza_schouler_jewels_06 proenza_schouler_jewels_07

proenza_schouler_jewels_08

Goed nieuws voor wie een beetje overweg kan met klimtouw, lijmpistool en schaar, especially for you zijn we op zoek gegaan naar een PS necklace how to... niet helemaal hetzelfde maar minstens even origineel.   

The Material

proenza_schouler_jewels_03

Het knippen van je stukken klimtouw.

proenza_schouler_jewels_02

Aan de slag met je lijmpistool.

proenza_schouler_jewels_04

De laatste details.

proenza_schouler_jewels_01

The result... good luck!

proenza_schouler_jewels_05

page loaded