Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Natalia Vodianova voor Etam

Door Michael op 28.01.2011


Deze week Etam ruled my world and mind. Op maandag mocht ik in Parijs naar de exclusieve fashion show van Etam, daar mocht ik ook het Russisch topmodel Natalia Vodianova ontmoeten. Natalia ontwierp voor de 3de keer een lijn voor Etam. De lijn Natalia Vodianova voor Etam bestaat uit sexy lingerie en vrolijk beach wear. 

De nieuwe reclamecampagne toont een stralende Vodianova met een uiterst slanke lichaam. Of er een volgende samenwerking komt tussen het Franse lingeriemerk en het topmodel is voorlopig nog niet duidelijk. Natalia heeft alvast genoten van het ontwerpen voor Etam.


Natalia koos voor opvallende prints en sexy setjes die het lichaam extra vrouwelijk maken. De campagne is prachtig én vooral niet te vergeten dat Natalia al een aantal kids op de wereld heeft gezet. Oh my! grin

www.etam.be

Check de video van de Etam show hier.

Check alle foto's van het Etam defilé hier.

page loaded