Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Etam SS2011: de show

Door Michael op 27.01.2011

Lingerie label Etam stelde afgelopen maandag zijn lente- en zomercollectie 2011 voor in Parijs. Check het Belmodo.tv artikel Etam presents SS2011 met een knal! Belofte maakt schuld dus had je nog een uitgebreid overzicht van what was happening on the catwalk van ons te goed!

Naast muzikale toppers als Beth Ditto van The Gossip, Mark Ronson, Karen Elson, Boy George, The Kills, Janelle Monae en vele andere waren er natuurlijk ook de modellen. Knappe dames die de nieuwste collectie van Etam showden én bovendien ook de collectie van Russisch topmodel Natalia Vodianova voor Etam. Tonnen lingerie én beachwear. Etam ziet de zomer kleurig en vooral minuscuul. Maar daar zijn we tegen juli en augustus compleet aan toe ... dus laat die lading maar komen!

Natalia Vodianova in het gezelschap van topfotograaf Mario Testino (rechts).Kate Moss & de oudste dochter van Prinses Caroline van Monaco, Charlotte Casiraghi (links) & Yves Saint Laurent head of design Stefano Pilati (rechts).


Lies, mezelf & fashion blogger Susie Bubble van Style Bubble. Check Blog to watch: Style Bubble.


Janelle Monae (rechts boven), Mark Ronson (midden) én Karen Elson (links onder).

Etam knalde maandagavond met een super muzikale show! Celebrities front row waren o.a. Kate Moss, Alexa Chung, Alice Dellal, Eva Herzigova, Karen Mulder, Micky Green, Ellen Von Unwerth, Christian Louboutin, Uffie en tal van anderen.

www.etam.be

Check de video van het volledige defilé in het Belmodo.tv artikel Victoria's Secret... eat your heart out! Etam is here to stay...

page loaded