Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Etam presents SS2011 met een knal!

Door Michael op 25.01.2011

Etam-SS2011-Parijs-Belmodo.tv-12
Etam-SS2011-Parijs-Belmodo.tv-10 Etam-SS2011-Parijs-Belmodo.tv-11
Etam-SS2011-Parijs-Belmodo.tv-5 Etam-SS2011-Parijs-Belmodo.tv-4

Het Franse lingeriemerk Etam knalt de zomer in met dé party van het jaar! Gisteren mocht Belmodo.tv richting Parijs voor de fashionshow van Etam. Er was een ongelooflijk arsenaal aan celebrities opgetrommeld om de lente- en zomercollectie 2011 van Etam te ontdekken. Ook de lijn die topmodel Natalia Vodianova mocht ontwerpen voor Etam werd er voorgesteld.

Het defilé was eigenlijk een super muzikaal event met namen als Beth Ditto, Janelle Monae, Boy George, Mark Ronson, The Kills en Karen Elson. Buiten de indrukwekkende line up waren héél wat internationale journalisten aanwezig als Hilary Alexander (The Daily Telegraph) en Anna Dello Russo van Vogue Japan. Die celebrity list mag je nog aanvullen met héél wat schoon volk als topmodellen Eva Herzigova, Natalia Vodianova natuurlijk én Kate Moss.

Geniet alvast ff mee van de eerste beelden. Soon more to come!

Etam-SS2011-Parijs-Belmodo.tv-13
Etam-SS2011-Parijs-Belmodo.tv-2 Etam-SS2011-Parijs-Belmodo.tv-1 Etam-SS2011-Parijs-Belmodo.tv-9

Etam-SS2011-Parijs-Belmodo.tv-7
Etam-SS2011-Parijs-Belmodo.tv-6

Hou dus Belmodo.tv in de gaten want je krijgt snel nog meer info over de fashionshow van Etam én natuurlijk over de exclusieve after party @ de Ritz in Parijs.

page loaded