Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

UPS Fashion Contest: stem op je favoriet

Door Angelique op 24.01.2011

UPS, het bedrijf dat onder andere onze pakjes netjes thuis aflevert als we weer eens totaal wild gegaan zijn tijdens onze favoriete hobby: online shoppen... heeft ook dit jaar een Fashion Contest uitgeschreven aan de eerstejaarsstudenten van het Brusselse La Cambre. Check hier op Belmodo.tv de winnaar van de vorige UPS Fashion Contest editie...

Deze keer een A La Mode wedstrijd in samenwerking met schoenenlabel Cecil dus logisch dat de opdracht klonk: ontwerp een stijlvolle schoen.

UPS-pakjes

Stem nu op je favoriete UPS schoen

Belmodo.tv mocht mee kiezen uit de vele ontwerpen en ondertussen zijn de 10 finalisten bekend. Ontdek alle ontwerpen op  www.upsalamode.com/belgiumfashion2011, stem op je favoriete schoen en krijg een kortingsbon van 10% bij Cecil. Stemmen kan nog t.e.m. maandag 31 januari. Check de voorwaarden op de site van UPS.

Deelnemende ontwerpers in opleiding zijn Adrien Bajaud-Duchossoy, Karlien Beckers, Hani Bierge, Tatiana Dewaurin, Anne Gueno, Delphine Harmant, Quentin Lamock, Alizée Quitman, Lydia Vandamme en Maud Vanden Beussche.

Quentin_UPS Tatiana_UPS
Maud_UPS Hani_UPS

Jullie stem is belangrijk want ze telt mee voor de helft van de eindscore. De andere stemmen komen van een professionnele jury, waar wij ook deel van uitmaken. We letten uiteraard op het design, de creativiteit, de originaliteit en functionaliteit.

De winnaar wordt bekendgemaakt in de loop van het voorjaar van 2011 en natuurlijk houden we jullie op de hoogte.
De winnende schoen zal in limited edition verkocht worden in de Cecil winkels in Antwerpen en Brussel vanaf april 2011. 

UPS Fashion Contest: video

Maak kennis met de finalisten.

page loaded