Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Destination: Diesel Island

Door Michael op 23.01.2011

Diesel-Island-2011-Belmodo.tv-2

Diesel zet 2011 in met grote plannen! Welja alles is fictief weliswaar maar het denim brand kiest voor zijn nieuwste reclamecampagne om een eigen land te stichten. Het Diesel eiland moet alle Diesel fans ter wereld een thuis bieden for the braves and terminally stupid.

De voorbije jaren was er de Be Stupid campagne en de volgende stap volgens Diesel is om een échte natie te creëren. Als setting denk je best het Lost eiland, maar dan met leukere kleding én zonder poolberen. Een nieuw land dus waar de Be Stupid levensstijl de wetten vormen.

Diesel-Island-2011-Belmodo.tv-1

Alle Diesel stores wereldwijd zullen dienst doen als een soort van officiële ambassade van het land. Enkel via die shops kan je officieel inwoner worden van het Diesel eiland. Via de Diesel site kan je mee helpen bouwen aan wetten, je zal medebewoners kunnen ontmoeten en videos kunnen bekijken van het leven op het eiland. Ohja zelfs een eigen Wikipedia pagina wordt opgezet en zal wekelijks de laatste nieuwigheden on the island vermelden.

Diesel-Island-2011-Belmodo.tv-3

Of zoals het denim brand het zelf zegt "Diesel Island is the least fucked-up country in the world. But give us time." Naast al die berichten over het nieuwe eiland, krijg je natuurlijk ook meteen een goed zicht op de lente- en zomercollectie 2011. Prachtige stukken waar jeans - hoe kan het ook anders - opnieuw een nieuw leven krijgt. Robuust, dirty, strak design en super trendy. 

Ik ga alvast mijn internationale reispas laten afstempelen @ Diesel.

www.diesel.com

page loaded