Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Houben duikt de zomer in

Door Michael op 20.01.2011


Belmodo.tv liet je de voorbije weken regelmatig wegdromen naar de zomer. Wel nu krijg je nog meer zomer designs.  De Antwerpse boetiek Houben stelt namelijk zijn zomercollecties voor. Tijd voor heel wat kleur en lentefrisse designs van o.a. Céline & Nina Ricci. Voortaan hebben beide modehuizen een uitgebreide corner bij Houben.

De eigenaars van Houben zijn ongelooflijk gepassioneerd door hun vak en dat merk je meteen. Niet alleen aan het aanbod maar nog meer aan hun service. Ze helpen je met plezier als je vragen hebt én het personeel weet perfect waarom deze fashion bij Houben te vinden is. Geniet mee van alles wat fashionable is voor komende lente & zomer. 


Lees hier het Belmodo.tv shopreport van Houben.

Houben
Maria Theresialei 17
2000 Antwerpen
03/225.00.32

page loaded