Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A story of boy/girl meets girl/boy

Door Patricia op 20.01.2011

Toen Katie Grand, editor van het magazine LOVE, Lea T. voor het eerst zag viel het haar vooral op dat Lea er geweldig uitzag in haar Givenchy couture. Voor zij die Lea T. nog niet kennen: Deze dame (en voormalige heer) is het transgender model du moment, bekend door een advertentie van Givenchy . Katie en Lea werden goeie vrienden en het model werd de inspiratiebron voor het "androgyny issue" van Love. Dit resulteerde in een cover waarvoor Lea T. en Kate Moss de handen... eh lippen in elkaar slaan. 

LOVE-MAGAZINE-MAIN_1806138a

Het ziet ernaar uit dat een trend in gang is gezet, want androgynie in mode is hotter dan ooit. Er was onlangs de shoot in Candy magazine. En zowel Gaultier als Marc Jacobs gebruikten het model  Andrej Pejic in hun zomercampagnes, die snel maar zeker het nieuwe uithangbord voor androgyne mode wordt. To be continued, I'm sure...

36395-800w

page loaded