Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Introducing Lauren Moffat

Door Tiany op 19.01.2011

Lauren Who? Dacht ik eerst ook, tot ik een kijk nam op haar website en ogenblikkelijk verliefd werd op de vintage geïnspireerde ontwerpen. Al sinds oktober 2000 betovert de Amerikaanse Lauren Moffatt de modewereld met haar collecties. De Moffat ladylike jurkjes en outfits hebben inmiddels al de hartjes weten te veroveren van sterren als Blake Lively, Diane Kruger en Kate Hudson, maar ook mijn hartje doet ze sneller kloppen.

Haar voorliefde voor materialen, prints en designs uit lang vervlogen tijden zijn steeds een constante en het grote succes van haar creaties. Voor de zomer van 2011 pakt de New Yorkse ontwerpster uit met een collectie getiteld ‘The Honeymooner And What She Packed’, geïnspireerd op een jurkje uit de huwelijksreis van haar eigen moeder... how romantic en vooral how cute! Onweerstaanbaar zijn de pastel tinten, plissés en leuke prints, maar ook korte a-lijn jurkjes en de dikke laag jaren 60 styling waarmee de creaties overgoten zijn. Argh laat die zomer maar al snel komen en de  kast vol Lauren Moffatt creaties ook.

lauren-moffatt-spring-2011-01 lauren-moffatt-spring-2011-06

lauren-moffatt-spring-2011-04 lauren-moffatt-spring-2011-03

lauren-moffatt-spring-2011-02 lauren-moffatt-spring-2011-05

Thanks God for e-boutiques... Gelukkig kan je via de Lauren Moffatt webshop het volledig assortiment scoren.
www.laurenmoffatt.net

page loaded