Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

When Art meets Fashion: Chromat!

Door Lies op 18.01.2011

6

Chromat is een Amerikaans label dat in 2006 het levenslicht zag. De twee ontwerpsters, Becca McCharen en Emily Kappes, leerden elkaar kennen tijdens hun studies architectuur, en die invloeden zijn overduidelijk aanwezig in hun ontwerpen. De Spring/Summer11-collectie bestaat uit wat je kan noemen 'body cages', die vastzitten aan eenvoudige kledij. De experimentele ontwerpen, de contrasten en de interessante vormen simply blow me away. Zéér onder de indruk! 

En als je dacht dat het goed nieuws hier zou eindigen: think again! Je koopt Chromat op verschillende verkoopspunten in de US of A, en zelfs in Hong Kong en Singapore, maar binnenkort ook in....Antwerpen! Waar dan? Bij Closet, opening soon in Antwerp!

5

1

4

3

2
I sooooo want one of these babies!!

Wie niet kan wachten tot de opening van closet in maart, kan Chromat ook online shoppen op etsy.com en idontlikemondays.com!

Ok, ik zou deze prachtige creaties misschien niet dragen op het familiefeest voor de 90ste verjaardag van mijn moemoeke, maar op een of andere fijne party, zéker en vast!

page loaded