Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Filippa K stelt zijn zomer voor

Door Michael op 16.01.2011

Filippa-K-SS-2011-Belmodo.tv-1

Het Zweedse Filippa K laat ons nu alvast kennis maken met zijn reclamecampagne voor de lente- en zomercollectie 2011. Komende zomer wil Filippa K terug naar de roots van het Scandinavische brand. Puurheid en soberheid staan centraal. Het intieme Filippa K gevoel komt helemaal terug.


Het minimalisme in de kledij werkt perfect samen met de puurheid van de modellen van de campagne. Voor de vrouwen mocht Katrin Thorman modelleren, terwijl Vincent Lacrocq het beste van de mannencollectie mag showen. Fotografe Camilla Akrans mocht de lens hanteren.

Filippa-K-SS-2011-Belmodo.tv-4 Filippa-K-SS-2011-Belmodo.tv-2
Filippa-K-SS-2011-Belmodo.tv-5 Filippa-K-SS-2011-Belmodo.tv-3

Geniet alvast mee van deze schitterende beelden. We love the intimate style!

www.filippa-k.com

page loaded