Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Opening soon in Antwerp: Closet!

Door Lies op 15.01.2011

Binnenkort is Antwerpen alweer een pareltje van een shop rijker: einde maart opent 'Closet' haar deuren, in de hippe Volkstraat op het Antwerpse Zuid. Na Ra, Renaissance, Graanmarkt 13, enz...zal de Belgische modestad dus alweer een nieuwe place to be verwelkomen, en ongetwijfeld in haar armen sluiten.

Concept

Closet is de baby van zussen Katrien en Mieke Fonck. Met hun concept store willen ze unieke én betaalbare mode aanbieden aan een breed (vrouwelijk) publiek. Merken die je er zal kunnen vinden zijn oa Wackerhaus, Them Atelier, Vibe Johansson, Custommade en Chromat. Maar Closet is ook een platform voor jonge designers, een permanente expositieruimte waar designers per maand een eigen corner kunnen huren en inrichten, en zo de kans krijgen hun collecties te tonen zonder er fortuinen voor te moeten neertellen. Een fantastisch idee van de dames van Closet, dat wij alleen maar kunnen toejuichen!

Closet=kast

Maar dat wisten jullie misschien al! Elke maand kan je bij Closet een kast ontdekken die telkens door een andere ontwerper volledig wordt ingekleed, gepersonaliseerd en getransformeerd.

Wij kijken er al naar uit! Keep you peoples posted!

1 2
Costummade

6
Vibe Johansson

4 5
Wackerhouse (I think I'm in love)

3
Chromat

page loaded