Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hello Brussel by Range Rover Evoque

Door Tiany op 15.01.2011

De meest fashionabele en wanna-have wagen is een feit en zoals we dat gewoon zijn van fashion lalaland hangt er ook een gepeperd prijskaartje aan... I think I'm really gonna have to sell my soul to the devil!

Afgelopen donderdag introduceerde Range Rover zijn nieuwe telg 'Evoque' en dat ging uiteraard gepaard met een très fashionabele party. Host of the evening was niemand minder dan Kitsch Club, die voor de gelegenheid The Aikiu en Mustang hadden gevraagd voor de muzikale vibes & uiteraard de lovely looking fashion friends.

Nu, wat is er zo bijzonder aan Evoque? Dat kan ik je nog niet helemaal vertellen gezien ik eerst een bezoekje moet brengen aan het autosalon om hem in volle glorie te bewonderen, maar feit is dat een heel horde aan fashionista's en designers Evoque hebben als stijlvolle wheels... reden genoeg om de wagen hoog bovenaan je wishlist te laten prijken, niet?! Just to name a few: Henry Holland, Neil Barrett, Daisy Lowe, DJ Natasha Slater, Sass & Bide, Mr Cerrutti, Julie Restoin Roitfeld (!) en nu dus ook A.F. Vandevorst.

range_rover_evoque_AF_Vandevorst_-03

Zoals ik al zei kregen we helaas de wagen zelf niet te zien (logistics I guess), maar city shaper Filip Arickx -van mijn favoriet fashion duo A.F. Vandevorst- zorgde samen met Marnick Smessaert van Dark voor een real lifesize wireframe en bijpassende A.F. neon light cross... laat het bij deze duidelijk zijn dat ik alleen al met de wireframe zeer tevreden zou zijn:)

range_rover_evoque_AF_Vandevorst_-08 range_rover_evoque_AF_Vandevorst_-09

Mr. Filip is helemaal in de wolken (liet me ook weten dat hij zijn ex auto verkoopt, er staat maar 105 000 km op & it was driven by a designer!) en bij deze nog een kleine quote van the man himself: “Met de installatie wilden we het publiek een idee geven van de Evoque. De contouren laten een krachtige wagen zien. Luxueus en trendy, maar ook speels." Says it all, toch?!

Never thought I would say this... maar, ik wil naar het autosalon, weliswaar op hoge stiletto's en samen met Prada of Chanel.

range_rover_evoque_AF_Vandevorst_-04

The wireframe & de befaamde A.F. cross

range_rover_evoque_AF_Vandevorst_-05 range_rover_evoque_AF_Vandevorst_-06

If you need me... you can find me at The Automobile Fair in BXL smile

range_rover_evoque_AF_Vandevorst_-02

All the pretty people going wild...

range_rover_evoque_AF_Vandevorst_-07 range_rover_evoque_AF_Vandevorst_-10

meer info www.helloevoque.com

page loaded