Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Essentiel video teaser voor S/S 2011

Door Michael op 14.01.2011

Essentiel-SS2011-teaser-Belmodo.tv-1 Essentiel-SS2011-teaser-Belmodo.tv-2
Essentiel-SS2011-teaser-Belmodo.tv-3 Essentiel-SS2011-teaser-Belmodo.tv-4

Ohhhhh wat kijken we uit naar de zomer. De temperatuur die de hoogte in gaat, gezellig bbq'en, cocktails testen op een terras of nadenken welke zonnebril je vandaag weer uit de kast zal halen. Natuurlijk ook de periode van de korte rokjes, flinterdunne kleedjes en héérlijk fleurige accessoires ... ik wil de pret niet bederven maar het zal nog even wachten worden.

Om onze honger naar die zomerse avonden en snikhete dagen te stillen, laat Essentiel je alvast kennis maken met een korte teaser rond de S/S 2011 collectie. Essentiel trok naar Los Angeles om er hun reclamecampagne te shooten. Model & fashion lover Elisabeth Ouni trok mee richting Lalaland en liet haar oog vallen op alles wat behind-the-scènes gebeurde. 

Geniet alvast ff mee van deze zonovergoten teaser, de volledige video krijgen we volgende week in onze mailbox en jij ongetwijfeld op Belmodo.tv

www.essentiel.be

page loaded