Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Louis Vuitton campagne S/S 2011

Door Michael op 13.01.2011

Louis-Vuitton-SS-2011-Belmodo.tv-1

De allereerste beelden van de reclamecampagne met de lente- en zomercollectie 2011 van Louis Vuitton zijn bekend gemaakt. Artistiek directeur en Belmodo.tv favo designer Marc Jacobs did it again! Glamour en een uiterst gestileerde glossy look staan centraal. 

De beelden geven meer van hetgeen we tijdens het defilé te zien kregen; een decadente soort glamour. Modellen Freja Beha Erichsen & Kristen McMenamy - die trouwens ook het defilé liepen - worden vergezeld door Raquel Zimmermann. 

Louis-Vuitton-SS-2011-Belmodo.tv-2

Prachtige stoffen in verbluffende kleuren duidelijk geïnspireerd door de jaren '70. Verantwoordelijk voor deze nasty fancy pics is topfotograaf Steven Meisel. De foto's tonen Marc Jacobs signature all over it! De nodige inspiratie uit het Oosten én 3 bad girls ... Louis Vuitton is klaar voor de zomer!

Check www.louisvuitton.com

page loaded