Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Leighton Meester voor Missoni

Door Michael op 12.01.2011

Leighton-Meester-Missoni-Belmodo.tv

Gossip Girl actrice Leighton Meester is het gezicht voor de nieuwste reclamecampagne van Missoni. Meester showt er de S/S 2011 collectie. Fotograaf van dienst is supertalent Juergen Teller. Nu is de allereerste foto ook op de wereld los gelaten en ooohh we like! Zeer stylish, vrouwelijk en mooooiii.

De Gossip Girl actrices doen het goed in fashion land want na Blake Lively voor Chanel en Taylor Momsen voor John Galliano kon Leighton Meester natuurlijk niet uitblijven. Setting is carnavalesk met de nodige retro paardjes van op de kermis. Fun fun dus!

Check alvast het Belmodo.tv artikel Summer stripes by M Missoni S/S 2011.

page loaded