Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blogster Elin Kling voor H&M

Door Tiany op 11.01.2011

De wondere wereld van bloggers blijft zijn plaats eisen binnen de fashion bizz. Bloggers zijn niet langer weg te denken van de frontrows, verschijnen vaak in leuke modeproducties én worden steeds vaker ingeschakeld als ontwerpers. That is the case voor de Zweedse Elin Kling die voor mode gigant H&M een collectie heeft ontwerpen van 9 fashion items en 2 accesoires. Onder het motto less is more zorgt La Kling voor een minimalistische collectie helemaal in de stijl van de inmiddels welbekende blogster/styliste. 

Voorlopig moet je nog wel naar Zweden trekken om de items te kopen, maar leuk dat H&M ook blogcelebrity een beetje wil laten ontwerpen.

elinkling-01 elinkling-02

Lady Kling & her style...

elinkling-04 elinkling-05

page loaded