Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

HOT: Opvolgster Carine Roitfeld bekend!

Door Lies op 07.01.2011

2

Sinds Carine Roitfeld een dikke maand geleden vertrok bij de Franse Vogue, werd er druk gespeculeerd over het waarom van haar vertrek en vooral: wie zou deze iconische fashionasta opvolgen?

Dat nieuws is nu bekend en het is niemand minder dan Emmanuelle Alt. Alt was al meer dan tien jaar fashion editor bij de French Vogue, en nu is haar moment aangebroken om het roer helemaal over te nemen. Zal het haar lukken om van de Franse Vogue een even gerenommeerd blad te maken als het nu is? En zal het haar lukken om net als Carine Roitfeld er altijd onberispelijk en überfashionable bij te lopen? Wij denken van wel. We dig Emmannuelle's tomboy style!

1

page loaded