Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Face B by Monsieur Bul

Door Michael op 06.01.2011

Op Belmodo.tv kan je regelmatig kennismaken met nieuw jong designerstalent van eigen bodem. Vorig jaar lieten we je alvast alles weten over het designerduo Monsieur Bul. Check hier het artikel Designerduo we love: Monsieur Bul. En we still love them!

v17 Monsieur-Bul-Spring-Summer-2011-Belmodo.tv-16
Monsieur-Bul-Spring-Summer-2011-Belmodo.tv-3 Monsieur-Bul-Spring-Summer-2011-Belmodo.tv-18

Ok, 't is nog koud maar net daarom verlangen we allemaal enorm naar de zomer! Dus stelt Belmodo.tv je graag de spring/summer collectie 2011 voor van Monsieur Bul. De collectie kreeg de titel ' Face B' en staat bol van de contrasten. De collectie is soberder dan vorig jaar maar even recht een schot in de roos. 


Ultravrouwelijk, stylish en zeer mooi. Een spel van strakke lijnen afgewisseld met leuke strikken. Belangrijkste kleuren zijn zwart, roze, beige en groen. Korte jurkjes, A-lijn rokken, perfect vallende tops en jasjes klassiek van snit. Af en toe afgewerkt met een hippe tijgerprint. Dat alles is Monsieur Bul voor komende lente in een notendop.

Monsieur-Bul-Spring-Summer-2011-Belmodo.tv-19 Monsieur-Bul-Spring-Summer-2011-Belmodo.tv-4
Monsieur-Bul-Spring-Summer-2011-Belmodo.tv-11 Monsieur-Bul-Spring-Summer-2011-Belmodo.tv-13

Monsieur Bul liet zich inspireren voor deze collectie door de jaren '50 & '60. Elegantie en vrouwelijkheid creëren een look die sterk verwijst naar een reïncarnatie van Brigitte Bardot, aldus Julien Brennecke & Sébastian Denies van Monsieur Bul.


Voor meer informatie over Monsieur Bul klik hier. Lees ook zeker het Belmodo.tv artikel met meer info over het designerduo. Monsieur Bul kan je trouwens kopen bij o.a. Des Habits & Moi in Brussel.

page loaded