Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Onweerstaanbaar by Petit Bateau

Door Tiany op 05.01.2011

Je bent er waarschijnlijk mee opgegroeid, je hebt er onderbroekjes en marcellekes van gesleten en bent vervolgens vergeten dat het bestond. 

Sinds mijn mini-me's ben ik helemaal terug in de ban van aaibaar katoen en laat dat nu toevallig Petit Bateau heten. Ik koop er zowat alles, wegens ultra zacht en echt beregoed van kwaliteit, maar sinds kort ben ik ook mijn eigen garderobe beginnen aanvullen met de indispensable goodies van het Franse merk. 

Good news voor wie -net zoals ik- helemaal verslaafd is aan Petit Bateau: hun zomercollectie ziet er echt fantastisch uit. Leuke blazers, schattige katoenen jurkjes, gilets, knielange kousen en very sexy en elegant swimwear. Wat wil een vrouw nog meer dan iets dat lekker goed & gezellig zit en ook nog eens dood eenvoudig leuk is?

Wat denk je... are you a fan van de sweet Parisian comfort?

petit-bateau-spring-2011-01 petit-bateau-spring-2011-07

petit-bateau-spring-2011-08 petit-bateau-spring-2011-05

petit-bateau-spring-2011-02 petit-bateau-spring-2011-03

petit-bateau-spring-2011-06 petit-bateau-spring-2011-04

www.petit-bateau.fr

page loaded