Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

VIDEO: Tom Ford’s private SS11 show!

Door Lies op 04.01.2011

1

Tom Ford is back! En dat na een 6 jaar durende break uit het modebestaan, waarin hij oa de fantastische film 'A single man' maakte. Maar ook voor der Tom is mode een passie, en hij kon uiteraard niet wegblijven! Gelukkig...

Als nieuwjaarsgeschenk aan de wereld laat hij nu eindelijk exclusieve footage los van zijn Spring/Summer 11 show, 4 maanden na datum! Die show was zo private dat zelfs Anna Wintour niet front row zat. Moptjen: natuurlijk zat ze er wel!

Nog gespot: topmodellen als Natalia Vodianova, Daria Werbowy, Stella Tennant en Freja Beha, A-listers Julianne Moore, Beyonce, Julia Restoin Roitfeld en fashion icon Daphne Guinness die de show afsluit. En wie anders dan topfotograaf Terry Richardson zou al dat moois kunnen fotograferen? De show was buitengewoon intiem, en zeker met de zoete stemgeluiden van Karen Elson, love it!!

2 3 4

Anyways: geniet van de very stylish glam glam van Mister Ford.

page loaded