Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

I ? MASSCOB

Door Tiany op 03.01.2011

I'm officially in love... again. Deze keer niet op de zoveelste wonder van het huis Hermès of de fantastisch mooie tasjes van Chanel, maar op de Spaanse collectie van Masscob, die gelukkig een pak vriendelijker is voor mijn schaars budgetje.

Masscob is de creatie van Marga Massanet en Jacobo Cobian, twee zeer stijlvolle zielen uit het Spaanse La Coruña. De creaties zijn gewoonweg tijdloos mooi en perfect. De betere basic? Dat kan je wel stellen: prachtig eenvoudig maar toch perfect afgewerkte bloesjes, rokken en jurkjes. Stijlvolle broeken en blazers... de integrale collectie is in no time op mijn wish list terecht gekomen.

Dat man en vrouw samen aan één collectie werken is duidelijk merkbaar aan het resultaat: denk aan de masculine wanna-haves van het moment, maar met de juiste feminine sensual touch... i love it!

MASSCOB-01 MASSCOB-03

MASSCOB-06 MASSCOB-02

MASSCOB-04 MASSCOB-07

Te koop bij

Baby Beluga - Antwerpen

Bluepoint - Brasschaat

Pand 13 - Gent

page loaded