Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Julian Louie ontwerpt schoenen voor Aldo

Door Lies op 28.12.2010

De up and coming designer Julian Louie heeft op vraag van het Amerikaanse shoe brand Aldo, een mooie collectie wedges gemaakt. Patchwork is een key word in de capsulecollectie, zoals je ook ziet in Louie's eigen collecties. De New York based designer baseerde zich voor het ontwerp op een fotoboek van Pietro Hugo genaamd "The Hyena & Other Men", over een groep van Nigeriaanse jagers, en die Afrikaanse invloeden zie je duidelijk in de designs. Vanaf april 2011 kan je deze pareltjes kopen bij Aldo! Jammer genoeg zal je daar wel wat wateren voor moeten doorzwemmen, want je kan Aldo enkel shoppen in de UK, de US en Canada. Awoert daarvoor!

1

2 3 4

page loaded