Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chickies strike again

Door Patricia op 28.12.2010

Zoals we eerder al meldden wordt Leuven en omstreken sinds kort onveilig gemaakt door het nieuwe brand Made By Chickies. De piepjonge Chickies, a.k.a creatief duo Itza Bocken Méndez en Evelyne Dumon, bombarderen de wereld sinds deze zomer met hun streetwise mode. Dynamisch en ambitieus, zo hebben we ze graag.

Chickies1

Voor het vereeuwigen van hun tweede collectie gingen de Chickies naar het stadhuis van Leuven, een allesbehalve evidente locatie. Wat krijgen we te zien? Handgemaakte pyjama's, bow-ties in de vorm van een snor en toffe T-shirts! Bestellen kan via de Made By Chickies website: www.madebychickies.com!

Chickies4

Chickies2 chickies5

chickies3

chickies6 chickies7

page loaded