Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

When Zoë met Eleven Paris

Door Tiany op 27.12.2010

Eleven Paris; Frans, hip, wanna-have label doet het voor de zomer van 2011 met niemand minder dan rock-kid Zoë Kravitz... inderdaad de dochter van Mister Lenny. Het resultaat is een totally rock n' roll video helemaal in de stijl van het merk. De no-nonsense stijl van Eleven Paris is ondertussen een groot succes bij onze zuiderburen en blemodo.tv is ook helemaal in de ban van dit merk. Très cool zijn ook de kleren voor mannen en gezien dé trend van het moment te vinden is in de garderobe van je lief, kan het zeker geen kwaad om in de guys collectie van Eleven Paris te duiken.

Eleven Paris kiest steeds voor 'coole grieten' om in de campagnes te figureren, zo was de  égerie van afgelopen seizoen pretty looking Lizzie Jagger. In het geval je je afvraagt wie de cute looking boy is... dan is het antwoord Ash Stymest, inmiddels favoriet model van het Parijse modemerk.

page loaded