Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sweaty feet but I don’t mind: love my Moon Boots!

Door Lies op 21.12.2010

2

I love snow, maar zoals vorig jaar op mijn hakjes naar mijn werk glijden, houd ik nu toch wel voor bekeken! Drie pijnlijke valpartijen, een gekneusd staartbeentje en 7 blauwe plekken later heb ik nu eindelijk de liefde van mijn leven ontmoet, of beter: herontdekt: Moon Boots! Heerlijk old school, oh zo comfy en warm, en hipper than ever: MB I love you!

Mijn persoonlijke favorieten zijn de very basic Nylon Moon Boots, dat is het model waar het ooit allemaal mee begon. Je weet wel, die olifantachtige donspoten, in alle geuren en kleuren. Er is nu ook wel een nieuw model, de West East. Dat is een supercute en iets eleganter laarsje, met een schapenvelletje binnenin. 

Maar er is voor ieder wat wils: nylon, laqué, met of zonder haar, met of zonder schaap, hoog of laag,...

Choose your pick! Oh ja, ook heerlijk onder de kerstboom uiteraard!

4
Moon Boot collectie van enkele jaren geleden

1
De Nylons!

8 9 10

7 6 5

page loaded